Loading
Reserveer Nu

Arnhem

A la Carte of Avondvullend Bourgondisch Tapas eten!

Heerlijk (avondvullend) uit eten in Arnhem

Wil jij vanavond of binnenkort eens lekker (avondvullend) uit eten in Arnhem? Reserveer dan een tafel bij ons gezellige barbecue restaurant Meet & Ribs. Wij hebben voor ieder wat wils. Zo kun je ‘s avonds bij ons terecht voor een compleet spareribs en tapas arrangement. Wij serveren zowel à la carte gerechten als complete, avondvullende arrangementen. Dus wil jij even snel een hapje eten, avondvullend tafelen of gezellig borrelen? Kom langs in ons restaurant in Arnhem en geniet van al het lekkers van de bbq!

Kom bij ons onbeperkt spareribs of tapas eten

Bij ons spareribs en tapas restaurant in Arnhem kun je voor een vaste prijs onbeperkt de lekkerste vleesgerechten van de bbq eten. Alles wat je bij ons kunt bestellen wordt met de beste, dagverse ingrediënten bereid. Kies eerst jouw gewenste voorgerecht. Daarbij serveren wij graag een Bourgondisch broodplankje of stokbrood met kruidenboter. Jij bepaalt! Ben je toe aan een hoofdgerecht? Dan zetten wij ook meteen heerlijke rustieke frites, onze huisgemaakte salade en bijpassende sausjes op tafel. Omdat al onze gerechtjes in porties van ongeveer 100 gram worden geserveerd, kun je vele verschillende bbq gerechtjes proberen bij ons in Arnhem!

Ontdek het vlees van ons bbq en tapas restaurant

Zowel voor onze tapas en barbecue gerechten gebruiken wij het beste vlees. Ons rundvlees uit Ierland is afkomstig van runderen die het grootste deel van het jaar buiten verblijven. Omdat ze daar veel bewegen en voornamelijk gras eten, creëren ze heerlijk mals en uitzonderlijk vlees. Weet jij al wat je straks onbeperkt gaat eten in ons tapas restaurant in Arnhem?

Reserveer een tafel bij ons spareribs restaurant in Arnhem

Loopt het water jou nu al in de mond bij de gedachte aan onbeperkt tapas eten in Arnhem? Wil jij ontdekken hoe het is om onbeperkt spareribs te eten? Reserveer nu meteen een tafel bij ons spareribs en tapas restaurant. Wil je met een grote groep komen? Dan bieden wij desgewenst mogelijkheden buiten onze normale openingstijden. Plaats direct je reservering of neem contact met ons op via 026-2022979. Wij heten je graag van harte welkom in ons barbecue restaurant in Arnhem!

*Alleen in Arnhem verkrijgbaar

Luchkaart

DutchEnglishFrenchGerman