Loading
Reserveer Nu

Arnhem

A la Carte of Avondvullend Bourgondisch Tapas eten!

Uit eten in ons restaurant in Arnhem

Wil jij binnenkort eens lekker (avondvullend) uit eten in Arnhem? Reserveer dan een tafel bij ons gezellige restaurant Meet & Ribs! Wij serveren de meest malse steaks, spareribs en andere tapas van onze lavagrill. Je kunt onze gerechten zowel à la carte bestellen als onbeperkt genieten van onze bourgondische proeverij. Wil jij even snel een hapje eten, avondvullend tafelen of gezellig borrelen? Kom dan langs in ons restaurant in Arnhem en geniet van al het lekkers van de grill!

Onbeperkt genieten van ons vernieuwde tapas concept

Bij ons restaurant in Arnhem kun je voor een vaste prijs onbeperkt de lekkerste vleesgerechten van de grill eten. Met onze bourgondische proeverij kun je de gehele avond genieten van de lekkerste steaks, spareribs, schnitzels, burgers en visgerechten! Inclusief een bourgondisch broodplankje vooraf, huisgemaakte salade en onze verse, rustieke frietjes.

Alles wat je bij ons in Arnhem kunt bestellen wordt met de beste, dagverse ingrediënten bereid! En omdat al onze gerechten in porties van ongeveer 100 gram worden geserveerd, kun je meerdere van onze grillgerechten proeven. Dat is pas genieten!

Het lekkerste vlees geselecteerd voor ons restaurant in Arnhem

Zowel voor onze bourgondische proeverij als de à la carte kaart selecteren wij het beste vlees. Op onze kaarten vind je ons superieure Ierse rundvlees. Irish Black Angus rundvlees wordt gezien als een culinaire delicatesse vanwege zijn hoge graad van marmering, ongekende sappigheid en constante kwaliteit. Ons rundvlees uit Ierland is afkomstig van runderen die het grootste deel van het jaar buiten verblijven. Omdat ze daar veel bewegen en voornamelijk gras eten, creëren ze heerlijk mals vlees. Weet jij al van welke grillgerechten jij (onbeperkt) gaat genieten in ons restaurant in Arnhem?

Reserveer een tafel bij ons restaurant in Arnhem

Loopt het water je nu al in de mond bij de gedachte aan onbeperkt tapas eten in Arnhem? Reserveer dan en tafel bij Meet & Ribs in Arnhem. Wil je met een grote groep komen? Dan bieden wij desgewenst mogelijkheden buiten onze normale openingstijden. Plaats direct online je reservering of neem contact met ons op via 026-2022979. Wij heten je graag van harte welkom in ons restaurant in Arnhem!

DutchEnglishFrenchGerman