Nijmegen

A la Carte of Avondvullend grillen!

Ga (onbeperkt) uit eten in Nijmegen

Heb jij zin om heerlijk (onbeperkt) uit eten te gaan in Nijmegen? Plaats direct een reservering bij barbecue restaurant Meet & Ribs. Wij serveren de meest malse spareribs en overheerlijke tapas. Je kunt onze gerechten zowel à la carte bestellen als onbeperkt op tafel laten verschijnen tijdens een avondvullend arrangement. Kortom, kom langs in ons bbq restaurant in Nijmegen voor een klein hapje, een volledig diner of late borrel!

Bij ons kun je onbeperkt spareribs en tapas eten

Als je graag de meest heerlijke bbq gerechten onbeperkt en voor een vaste prijs wilt eten, dan zit je helemaal goed bij ons spareribs en tapas restaurant in Nijmegen. Je begint je avond bij ons met een lekker voorgerecht. Een stokbroodje met kruidenboter of ons Bourgondische broodplankje mag daar uiteraard niet bij ontbreken! Deze krijg je dus automatisch van ons erbij. Zodra je begint met het bestellen van onze hoofdgerechtjes, serveren we ook meteen onze huisgemaakte salade, lekkere sausjes en onze verse, rustieke frites. Wist je al dat al onze gerechten in Nijmegen worden gemaakt met kwalitatieve, dagverse ingrediënten? En omdat onze gerechtjes worden geserveerd in porties van zo’n 100 gram, kun je lekker veel van onze bbq gerechtjes proberen!

Dit wil je weten over het vlees van ons bbq en tapas restaurant

Wij gebruiken niet zomaar vlees voor barbecue en tapas gerechten. Zo selecteren wij alleen maar het beste Australische Black Angus rundvlees en kwalitatief hoogstaand Ierse rundvlees. Wat Black Angus rundvlees typeert als een culinaire delicatesse, is zijn lekkere sappigheid, zijn constante kwaliteit en de hoge graad van marmering. Het Ierse rundvlees staat op zijn beurt bekend om zijn heerlijke malsheid. Dit komt omdat deze runderen de meeste maanden van het jaar buiten doorbrengen. Daar bewegen ze volop en smullen ze van het verse, groene gras. Kom ook ons heerlijke vlees onbeperkt eten in ons tapas restaurant in Nijmegen!

Plaats een reservering bij ons spareribs restaurant in Nijmegen

Wil jij ook zo graag onbeperkt tapas eten in Nijmegen? Zoek jij een gezellige plek waar je onbeperkt spareribs kunt eten? Kom dan naar ons tapas en spareribs restaurant. Voor grote groepen zijn er eventueel ook buiten onze standaard openingstijden mogelijkheden. Maak meteen online je reservering of bel naar 024-2022161. Wij zien je graag tegemoet in ons barbecue restaurant in Nijmegen!

SPAARPAS