Loading

Reserveren

Meet & Ribs Bemmel

Wist je dat wij twee jaar op rij uitgeroepen zijn tot het leukste restaurant van de gemeente Lingewaard? Kom ook langs in ons gezellige restaurant in Bemmel en ervaar het zelf!

Door de huidige maatregelen zijn wij in ons restaurant helaas genoodzaakt met 2 shifts te werken op zaterdag en zondag. Woensdag t/m vrijdag reserveer je een tijdstip naar keuze vanaf 17.00u.

Meet & Ribs Cuijk

Door de nieuwe maatregelen zijn wij geopend op woensdag en donderdag van 17.00 uur tot 22.00 uur. Op vrijdag, zaterdag en zondag tijdelijk vanaf 16.30 uur tot 22.00 uur. Wij bieden de mogelijkheid om een Early Bird 3-gangen menu te reserveren of een bourgondische proeverij van 6 ronde’s naast onze vertrouwde vorm van de bourgondische proeverij of a la carte diner. Zo proberen wij iedereen de mogelijkheid te bieden om te komen genieten in ons restaurant in Cuijk.

Meet & Ribs Cuijk

Wegens succes in onze vestigingen Nijmegen en Bemmel hebben we sinds maart 2020 Meet & Ribs in Cuijk geopend!

Heb jij zin om heerlijk (avondvullend) uit eten te gaan in Cuijk? Dan ben je bij ons restaurant in Cuijk aan het juiste adres!

Woensdag t/m zondag reserveer je een tijdstip naar keuze vanaf 17.00u.

Meet & Ribs Nijmegen

Heb jij zin om heerlijk (avondvullend) uit eten te gaan in Nijmegen?  Wij serveren de meest malse steaks, spareribs en andere tapas van onze grill. Voor ieder wat wils!

Door de huidige maatregelen zijn wij in ons restaurant helaas genoodzaakt met 2 shifts te werken op vrijdag en zaterdag. Zondag t/m donderdag reserveer je een tijdstip naar keuze vanaf 17.00u.

Bourgondische proeverij

  • 2 shifts
    Proef voor een vaste prijs meerdere gerechtjes van onze uitgebreide kaart! Wij werken de komende tijd met twee shifts in Bemmel (zaterdag en zondag) en Nijmegen (vrijdag en zaterdag).

    • Voor shift 1: (van 16.30 – 19.00u) reserveer je om 16:30 of 16:45 uur en geniet je van onze speciale bourgondische proeverij van 6 rondes, inclusief bourgondisch broodplankje en side dishes voor maar € 24,95 p.p.
    • Voor shift 2: (van 19.15 – 22.30u) reserveer je om 19:15 of 19:30 uur en geniet je van onze onbeperkte bourgondische proeverij voor € 31,95 p.

Houd rekening met de eindtijd van de shifts!

Liever à la carte dineren? Reserveer dan een tijdstip naar keuze!

DutchEnglishFrenchGerman