Restaurant cuijk

Uit eten in ons restaurant in Cuijk

Zomersluiting van zo 30 juni t/m do 1 augustus!

Heb jij zin om heerlijk (avondvullend) uit eten te gaan in Cuijk? Dan ben je bij ons restaurant in Cuijk aan het juiste adres! Ook in deze vestiging serveren wij namelijk de meest malse steaks, spareribs en andere tapas van onze lavagrill. Je kunt onze gerechten zowel à la carte bestellen als onbeperkt van genieten tijdens ons avondvullend arrangement. Voor ieder wat wils!

Onbeperkt genieten van ons vernieuwde tapas concept

Als je graag onbeperkt wil genieten van de meest lekkere grillgerechten voor een vaste prijs, zit je met onze bourgondische proeverij van ons restaurant in Cuijk helemaal goed. Je begint je avond bij ons met een bourgondisch broodplankje van het huis. Je kunt zonder tijdslimiet onbeperkt genieten van de lekkerste voor-, hoofd- en nagerechtjes. Bij onze hoofdgerechtjes serveren wij standaard lekkere sausjes, onze huisgemaakte salade en onze verse, rustieke frietjes.

Wist je al dat al onze gerechten in Cuijk worden bereid met kwalitatieve, dagverse ingrediënten? En omdat onze gerechten worden geserveerd in porties van ongeveer 100 gram, kun je meerdere van onze bourgondische vlees- of visgerechten proeven. Dat is pas écht genieten!

Het lekkerste vlees geselecteerd voor ons restaurant in Cuijk

Zowel voor onze bourgondische proeverij als de à la carte kaart selecteren wij het beste vlees. Op onze kaarten vind je Australische Black Angus en superieur Iers rundvlees. Black Angus rundvlees wordt gezien als een culinaire delicatesse vanwege zijn hoge graad van marmering, ongekende sappigheid en constante kwaliteit. Ons rundvlees uit Ierland is afkomstig van runderen die het grootste deel van het jaar buiten verblijven. Omdat ze daar veel bewegen en voornamelijk gras eten, creëren ze heerlijk mals vlees. Kom ook onze heerlijke steaks, spareribs en burgers proeven in ons gezellige restaurant in Cuijk!

Plaats een reservering bij ons restaurant in Cuijk

Wil jij ook lekker uit eten in Cuijk? Zoek jij een gezellige plek waar je onbeperkt spareribs kunt eten? Met een heerlijk (speciaal)biertje erbij? Sinds maart 2020 is Meet & Ribs in Cuijk geopend voor een lekker avondje uit! Voor grote groepen zijn er eventueel ook mogelijkheden buiten onze standaard openingstijden. Maak je reservering door te bellen naar 0485-700204. Wij zien je graag tegemoet in ons restaurant in Cuijk!

Reserveer direct

Welkom bij Meet & Ribs!

Maak snel en gemakkelijk een reservering bij jouw gewenste filiaal!

Uit eten in ons restaurant

Selecteer jouw Meet & Ribs vestiging om een tafel te reserveren:

Bemmel

wo t/m zo vanaf 17:00

Klappenburgstraat 32
6681 XS Bemmel

infobemmel@meetandribs.nl
024-2022161

Cuijk

vr t/m zo vanaf 17:00

Grotestraat 10
5431 DK Cuijk

infocuijk@meetandribs.nl
024-2022161

Druten

wo t/m ma vanaf 11:30

Hogestraat 60
6651 BM Druten

infodruten@meetandribs.nl
024-2022161