Nijmegen

A la Carte of Avondvullend Bourgondisch Tapas eten!

Uit eten in ons restaurant in Nijmegen

Heb jij zin om heerlijk (avondvullend) uit eten te gaan in Nijmegen? Plaats direct een reservering bij restaurant Meet & Ribs! Wij serveren de meest malse steaks, spareribs en andere tapas van onze grill. Je kunt onze gerechten zowel à la carte bestellen als onbeperkt genieten van onze bourgondische proeverij. Voor ieder wat wils!

Onbeperkt genieten van ons vernieuwde tapas concept

Als je graag onbeperkt wil genieten van de meest lekkere grillgerechten voor een vaste prijs, zit je met onze bourgondische proeverij van ons restaurant in Nijmegen helemaal goed. Je begint je avond bij ons met een bourgondisch broodplankje van het huis. Je kunt zonder tijdslimiet onbeperkt voor-, hoofd- en nagerechtjes bestellen. Bij onze hoofdgerechtjes serveren wij standaard lekkere sausjes, een huisgemaakte salade en onze verse, rustieke frietjes.

Wist je dat al onze gerechten in Nijmegen worden gemaakt met kwalitatieve, dagverse ingrediënten? En omdat onze gerechten worden geserveerd in porties van zo’n 100 gram, kun je genoeg van onze grillgerechten proeven. Dat is pas genieten!

Het lekkerste vlees geselecteerd voor ons restaurant in Nijmegen

Wij selecteren alleen het beste Irish Black Angus rundvlees! Dit Ierse rundvlees staat bekend om zijn heerlijke malsheid. Dat komt omdat deze runderen de meeste maanden van het jaar buiten doorbrengen. Daar bewegen ze volop en smullen ze van het verse, groene gras. Kom ook onze heerlijke steaks, spareribs, schnitzels en burgers proeven in ons gezellige restaurant in Nijmegen!

Plaats een reservering bij ons restaurant in Nijmegen

Wil jij ook zo graag avondvullend tapas eten in Nijmegen? Zoek jij een gezellig restaurant waar je onbeperkt spareribs kunt eten? Met een heerlijk (speciaal)biertje erbij? Kom dan naar Meet & Ribs in Nijmegen voor een lekker avondje uit! Voor grote groepen zijn er eventueel ook buiten onze standaard openingstijden mogelijkheden. Maak meteen online je reservering of bel naar 024-2022161. Wij zien je graag tegemoet in ons restaurant in Nijmegen!


024-2022161
infonijmegen@meetandribs.nl
 Geopend op woensdag t/m zondag vanaf 17.00 uur (zaterdag vanaf 16.30 uur)
Maandag en Dinsdag
Gesloten
Kelfkensbos 21
6511 TA Nijmegen
Ook buiten onze normale openingstijden denken wij graag met je mee over de mogelijkheden voor een diner of gezellige borrel.

   

© 2023 Meet & Ribs | Alle rechten voorbehouden.
Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden
Sitemap
SPAARPAS