Onbeperkt spareribs eten

Als je zin hebt in (onbeperkt!) spareribs in een restaurant eten, dan moet je echt eens eten bij Meet & Ribs in Nijmegen, Arnhem of Bemmel. Onze spareribs worden zorgvuldig gesorteerd, gekruid en gegaard. Met een door jou gekozen marinade worden ze rustig bereid op de lavagrill van ons restaurant. Als onbeperkt jou misschien iets te veel is, kun je ook à la carte bij ons bestellen. Op die manier manier kunnen wij iedereen optimaal laten genieten van onze heerlijke ribs. Reserveer meteen een tafeltje bij ons spareribs restaurant!

Ontdek onze spareribs gerechten

Het mooie aan ribs is dat ze zo veelzijdig zijn. Voor iedereen is er wel een passende variant te maken. Hou je van pittig? Of juist van zoet? Geen probleem! Dankzij onze heerlijke marinades kunnen wij voor iedereen een overheerlijke rib op tafel toveren. Een marinade draagt bovendien enorm bij aan de malsheid van de ribs. Op het moment dat wij de ribs serveren, vallen de stukken vlees vrijwel automatisch van het bot af. Bij ons restaurant zal je dus niemand zijn vlees in stukken zien zagen, je hebt eigenlijk niet eens een mes nodig! Geniet volledig ontspannen en uiterst comfortabel van een heerlijk vleesgerecht. Je kunt kiezen uit:

  • Classic Ribs
  • BBQ Ribs
  • Spicy Ribs
  • Sweet Honey Ribs
  • Ribs Proeverij (bij à la carte)

Waar heb jij zin in?

Kies een passend arrangement van ons restaurant

Ons restaurant heeft verschillende arrangementen opgesteld, zodat wij zoveel mogelijk mensen kennis kunnen laten met onze heerlijke gerechten. Hierbij onze diverse arrangementen waarin spareribs een grote rol kunnen spelen:

  • Bestel à la carte gerechten
  • Ga avondvullend bourgondisch grillen
  • Kies voor onbeperkte ribs op vrijdagavond

Het is verstandig om à la carte bij ons te bestellen als je houdt van een geheel zelf samengesteld 3-gangen menu of gewoon doordeweeks zin hebt in een lekkere rib. Heb je ook zin in andere gerechten? En wil je daar onbeperkt van kunnen genieten? Ga dan avondvullend grillen. Voor slechts € 29,95 kun je van al onze gerechten genieten. Niet alleen van de ribs, maar ook van de burgers, steaks, vis en nog veel meer. Gaat jouw voorkeur toch echt uit naar ribs? Reserveer dan een tafel voor vrijdagavond. Dan geniet je voor slechts € 19,95 onbeperkt van de meest heerlijke ribs!

Maak een reservering bij ons spareribs restaurant

Kortom, reserveer een tafel in ons restaurant als je dol bent op spareribs. Voor grote groepen maken wij eventueel tijd en ruimte buiten onze reguliere openingstijden. Loopt het water jou nu ook al in de mond? Kom voor de lekkerste spareribs naar ons restaurant!

SPAARPAS