FRANCHISE

Meet & Ribs Franchise

Meet & Ribs brengt mensen bij elkaar. Met de bourgondische proeverij en het kwaliteitsvlees van de grill wordt avondvullend dineren een ware beleving. Ook voor lunch en take-away kun je terecht bij Meet & Ribs: hét restaurant voor de echte vleesliefhebber! Is het ook jouw droom om een eigen Meet & Ribs restaurant te openen?

Als franchisepartner bij Meet &Ribs kan jij je volledig focussen op jouw restaurant, lokaal ondernemen en gastgericht werken. Wij als franchisegever ondersteunen jouw met zaken als; marketing, reclame, administratie, inkoop, etc. Meet & Ribs franchise is geschikt voor de startende ondernemer, maar ook als gevestigde ondernemer kan je je uitstekend aansluiten bij onze formule.

Een eigen Meet & Ribs, wat voor jou?

Meet & Ribs brengt mensen bij elkaar. Met de bourgondische proeverij en het kwaliteitsvlees en -vis van de grill is avondvullend dineren een ware beleving geworden. Ook kun je bij sommige vestigingen voor lunch en take-away terecht. Meet & Ribs is geen doorsnee tapasrestaurant. Het gaat om een andere manier van proeven: géén tapasgerechtje van 50 gram in een bakje maar een mooi opgemaakt 100 grams gerechtje waar je er elke ronde één van proeft.

Voordelen van een Meet & Ribs Franchise

Als franchisepartner hoef je het wiel niet opnieuw uit te vinden. Het concept staat als een huis, net zoals bijvoorbeeld de marketingstrategie. Wij ondersteunen je met zaken als administratie, inkoop, reclame, social media etc. Meet & Ribs Franchise heeft dan ook vele voordelen:

Een echt familiebedrijf!

Korte lijntjes, wel zo makkelijk in de communicatie;
Begeleiding op alle aspecten van de bedrijfsvoering, wij hebben de kennis in huis;
Inkoopvoordelen bij leveranciers;
Interne trainingen en opleidingen;
Restaurantformule altijd actueel.
Je wordt als franchisepartner ontzorgd en kunt je daardoor volledig focussen op jouw restaurant, het lokaal ondernemen en natuurlijk jouw gasten. Met een gemiddelde gastwaardering van een 9,0 heb je in elk geval een vliegende start!

Neem nu contact op!

Ben je enthousiast geworden over deze bijzondere kans? Neem dan contact op met Tamara Franken via tamara@meetandribs.nl om verder te praten en al je vragen te stellen. Of vraag vrijblijvend onze digitale franchisebrochure aan via ons contactformulier.

Wij zijn op zoek naar een franchisepartner voor onze locatie in Cuijk en voor een nieuw te openen restaurant in Nijmegen.

Liever jouw eigen droomlocatie in jouw woonplaats? Of heb je interesse om jouw bestaande horecazaak om te bouwen naar een Meet & Ribs restaurant? Wij gaan graag met je in gesprek!