Restaurant Bemmel

Uit eten in ons restaurant in Bemmel

Heb jij zin om heerlijk (avondvullend) uit eten te gaan in Bemmel? Bij Meet & Ribs in Bemmel kun je genieten van heerlijke gerechten in een ontspannen, gezellige sfeer. Wij serveren de meest malse steaks, spareribs en andere tapas van de lavagrill. Je kunt onze gerechten zowel à la carte bestellen als onbeperkt genieten van onze bourgondische proeverij. Wist je dat wij twee jaar op rij uitgeroepen zijn tot het leukste restaurant van de gemeente Lingewaard? Kom ook langs in ons gezellige restaurant in Bemmel en ervaar het zelf!

Onbeperkt genieten van ons vernieuwde tapas concept

Als je graag onbeperkt wil genieten van de lekkerste grillgerechten voor een vaste prijs, zit je met onze bourgondische proeverij van ons restaurant in Bemmel helemaal goed! De avond start met een bourgondisch broodplankje van het huis. Daarna kun je zonder tijdslimiet proeven van onze kaart met een keuze uit meer dan 60 gerechtjes! Bij onze hoofdgerechtjes serveren wij standaard lekkere sausjes, een huisgemaakte salade en onze verse, rustieke frietjes. Alles wat je bij ons restaurant in Bemmel kunt bestellen wordt met de beste, dagverse ingrediënten bereid!

Het lekkerste vlees geselecteerd voor ons restaurant in Bemmel

Zowel voor onze bourgondische proeverij als de à la carte kaart gebruiken wij het beste vlees. Op onze kaart vind je dan ook de beste Ierse Black Angus steaks. Dit rundvlees uit Ierland is afkomstig van runderen die het grootste deel van het jaar buiten verblijven. Omdat ze daar veel bewegen en voornamelijk gras eten, creëren ze heerlijk mals en uitzonderlijk vlees. Kom ook onze heerlijke steaks, spareribs, schnitzels en burgers proeven in ons gezellige restaurant in Bemmel!

Reserveer een tafel bij ons restaurant in Bemmel

Wil jij ook genieten van onze heerlijke gerechten van de lavagrill? Of je nu avondvullend wil tafelen, of gewoon gezellig wil komen borrelen: voor ieder wat wils! Je bent altijd welkom bij Meet & Ribs in Bemmel. Reserveer online een tafel of bel naar 0481-700210. Voor grote groepen zijn er eventueel ook mogelijkheden buiten onze standaard openingstijden. Tot ziens in ons gezellige restaurant in Bemmel!

Reserveer direct

Welkom bij Meet & Ribs!

Maak snel en gemakkelijk een reservering bij jouw gewenste filiaal!

Uit eten in ons restaurant

Selecteer jouw Meet & Ribs vestiging om een tafel te reserveren:

Bemmel

wo t/m zo vanaf 17:00

Klappenburgstraat 32
6681 XS Bemmel

infobemmel@meetandribs.nl
024-2022161

Cuijk

vr t/m zo vanaf 17:00

Grotestraat 10
5431 DK Cuijk

infocuijk@meetandribs.nl
024-2022161

Druten

wo t/m ma vanaf 11:30

Hogestraat 60
6651 BM Druten

infodruten@meetandribs.nl
024-2022161

Nijmegen

wo t/m zo vanaf 17:00

Kelfkensbos 21
6511 TA Nijmegen

infonijmegen@meetandribs.nl
024-2022161