Restaurant Druten

Uit eten in ons restaurant in Druten

Bij Meet & Ribs Druten kan je de de hele dag “Bourgondisch Genieten”. Van een lekkere borrel op het nieuwe terras tot een goed stuk vlees van de lavagrill! Ook kan je thuis genieten van de heerlijke vleesgerechten met de bezorg- en afhaalservice van Meet & Ribs.

Onbeperkt genieten van ons vernieuwde tapas concept

Als je graag onbeperkt wil genieten van de meest lekkere grillgerechten voor een vaste prijs, zit je met onze bourgondische proeverij van ons restaurant in Druten helemaal goed. Je begint je avond bij ons met een bourgondisch broodplankje van het huis. Je kunt zonder tijdslimiet onbeperkt genieten van de lekkerste voor-, hoofd- en nagerechtjes. Bij onze hoofdgerechtjes serveren wij standaard lekkere sausjes, onze huisgemaakte salade en onze verse, rustieke frietjes.

Wist je al dat al onze gerechten in Druten worden bereid met kwalitatieve, dagverse ingrediënten? En omdat onze gerechten worden geserveerd in porties van ongeveer 100 gram, kun je meerdere van onze bourgondische vlees- of visgerechten proeven. Dat is pas écht genieten!

Maak kennis met onze nieuwe lunch kaart!

Als nieuw onderdeel van de formule zal Meet & Ribs Druten een uitgebreide lunch aanbieden. De traditionele lunch zoals je dat gewend bent bij Genieten & Meer en daarnaast een uitgebreide “tapas lunch”. Deze lunch bestaat uit meerdere kleine lunchgerechtjes die je al dan niet samen kunt delen.

Het lekkerste vlees geselecteerd voor ons restaurant in Druten

Zowel voor onze bourgondische proeverij als de à la carte kaart selecteren wij het beste vlees. Op de kaarten vind je o.a. onze Irish steaks. Het rundvlees uit Ierland is afkomstig van runderen die het grootste deel van het jaar buiten verblijven. Omdat ze daar veel bewegen en voornamelijk gras eten, creëren ze heerlijk mals vlees. Kom ook onze heerlijke steaks, spareribs, burgers en nog veel meer proeven in ons gezellige restaurant in Druten!

Plaats een reservering bij ons restaurant in Druten

Wil jij ook lekker uit eten in Druten? Zoek jij een gezellige plek waar je onbeperkt spareribs kunt eten? Met een heerlijk (speciaal)biertje erbij? Meet & Ribs in Druten is geopend voor een lekker avondje uit! Voor grote groepen zijn er eventueel ook mogelijkheden buiten onze standaard openingstijden. Maak je reservering door te bellen naar 0487-700214 of via de knop reserveren op onze website. Wij zien je graag tegemoet in ons restaurant in Druten!

Reserveer direct

Welkom bij Meet & Ribs!

Maak snel en gemakkelijk een reservering bij jouw gewenste filiaal!

Uit eten in ons restaurant

Selecteer jouw Meet & Ribs vestiging om een tafel te reserveren:

Bemmel

wo t/m zo vanaf 17:00

Klappenburgstraat 32
6681 XS Bemmel

infobemmel@meetandribs.nl
024-2022161

Cuijk

vr t/m zo vanaf 17:00

Grotestraat 10
5431 DK Cuijk

infocuijk@meetandribs.nl
024-2022161

Druten

ma t/m zo vanaf 11:30

Hogestraat 60
6651 BM Druten

infodruten@meetandribs.nl
024-2022161