Loading
Reserveer Nu

Over Meet & Ribs

A la Carte of Avondvullend  genieten van de vele gerechten van onze lavagrill!

Over Meet & Ribs

Voor ieder wat wils, voor de grote en kleine trek, avondvullend tafelen, even een snel hapje eten, een team-uitje met collega’s of een gezellige borrel met familie en/of vrienden. De mogelijkheden zijn afhankelijk van uw wensen:

Meet & Ribs is dé plek om te genieten van fantastische gerechten in onze vestigingen in Nijmegen, Bemmel, Arnhem. Wij zijn gemakkelijk te bereiken vanuit onder andere Elst, Huissen, Duiven, Westervoort, Wijchen en Beuningen. Alle gerechten worden met de beste, dagverse ingrediënten voor u bereid.  Ons rundvlees wordt speciaal voor ons gesorteerd, zo weten we dat we altijd het beste vlees voor u kunnen bereiden.

Australian (Grain Fed Beef)

Het rundvlees is afkomstig van de Black Angus. Dit is rundvlees van de hoogste, meest constante kwaliteit en is heerlijk mals van smaak. De Black Angus runderen worden grootgebracht met een zorgvuldig uitgebalanceerd graandieet. Het vlees van deze runderen is een culinaire delicatesse vanwege zijn hoge graad van marmering die de smaakpapillen verrast met een ongekende sappigheid. De Black Angus wordt gefokt middels diervriendelijke “Humane Farm Animal Care”- programma normen en is niet behandeld met hormonen. Dit alles zorgt voor een mals, sappig, smaakvol stuk vlees van een superieure en constante kwaliteit

Ireland

Het Ierse rundvlees komt ook van runderen die het grootste deel van het jaar buiten in de wei verblijven. Ze scharrelen hun eigen “natuurlijke” kostje bij elkaar. Ze bewegen veel en eten voornamelijk gras. Ook dit rundvlees is van superieure kwaliteit en staat garant voor een mals en sappig stukje vlees met een uitzonderlijke rundvlees smaak.

DutchEnglishFrenchGerman