Woon je in Huissen? Kom onbeperkt tapas of spareribs eten

Zoek jij een leuk restaurant in de buurt van Huissen waar je onbeperkt tapas of spareribs kunt eten? Of vind jij het gezellig eens binnen te stappen bij een bbq restaurant? Kijk dan nu wanneer je terecht kunt bij Meet & Ribs. Ons unieke tapas restaurant is geschikt voor elke situatie en elke groep mensen. Wil je tussendoor langskomen om te borrelen? Bij ons bbq restaurant is heel veel mogelijk, dus kom gauw langs vanuit Huissen!

Kom gauw bij ons langs vanuit Huissen

Wist je dat wij in drie plaatsen (Nijmegen, Bemmel of Arnhem) een vestiging hebben? Je kunt dus precies uitzoeken welke plaats jou vanuit Huissen het handigst uitkomt. Wil je ’s avonds bij ons langs komen? Misschien vind je ons onbeperkt grillen arrangement dan wel interessant. Volwassenen kunnen bij ons onbeperkt spareribs eten voor maar € 29,95. Dit geldt ook als je kiest voor onze tapas gerechtjes (ca. 100 gram per portie). Wist je dat wij een uitgebreide menukaart hebben voor de kids? Zij kunnen bijvoorbeeld genieten van onze fish frites, kip fingers of, als ze al wat pittig eten aankunnen, van onze spareribs met dipsausje.

Wij zijn hét restaurant voor de bbq fan uit Huissen

Bijna al onze gerechten worden bereid op de lavagrill en daarom staan wij ook bekend als barbecue restaurant. Is dit helemaal jouw ding, allerlei gerechtjes eten van de bbq? Stap dan in Huissen gauw de deur uit en laat je verleiden door de vele opties: steaks, ribs, vis, burgers, etc. Kun je niet kiezen? Misschien is onze proeverij ribs dan iets voor jou. Of wat dacht je van onze verschillende skewers? Bij ons kan een echte barbecue fan zijn hart ophalen. Zit jouw buik vol aan het einde van de avond of is er nog een plekje over? Vergeet dan niet onze uitgebreide dessertkaart!

Kom gauw langs bij ons bbq restaurant nabij Huissen

Ben je nieuwsgierig geworden naar ons restaurant? Wanneer mogen wij je verwelkomen in één van onze vestigingen? Wij zijn er voor elke eter: de borrelaar, de uitgebreide eter, etc. Dus maak snel een afspraak met ons bbq restaurant. Je zult er geen spijt van krijgen! Heb je nog vragen over onze service of wil je misschien met een grote groep komen? Bel ons dan of vul het online contactformulier in. En dan hopen we dat je snel langs komt vanuit Huissen om te genieten van onze tapas van de bbq!

SPAARPAS