Restaurant Beuningen

Kom langs bij ons bbq restaurant in de buurt van Beuningen

Is het etenstijd in Beuningen? En heb je al een tijdje niets meer thuis van de bbq gegeten? Laat het dan deze keer over aan de professionals van Meet & Ribs. Bij ons barbecue restaurant krijg je gegarandeerd de lekkerste spareribs, Black Angus burgers of steaks voorgezet. Heb je echt een razende honger? Kom dan onbeperkt tapas eten of onbeperkt spareribs eten. Bijna al onze gerechten worden bereid op de lavagrill en zijn zowel als tapas of als normaal gerecht te verkrijgen. Wil je dus weer eens ouderwets genieten van goed bbq eten? Kom dan snel langs vanuit Beuningen!

Wij zijn hét restaurant voor de bbq fan uit Beuningen

Zegt iemand het woord ‘barbecue’ en spring jij dan gelijk overeind? Kom dan snel langs bij ons spareribs en bbq restaurant. Meet & Ribs heeft keuze uit 4 verschillende soorten overheerlijke ribs. Kan je niet kiezen? Maakt niet uit, daarom hebben wij ook een Proeverij Ribs op de kaart staan, helemaal zoals het hoort voor een tapas restaurant! Wil jij liever een ander stukje vlees proberen of misschien een stukje vis? Misschien is een medium-rosé Black Angus steak dan wel iets voor jou of een Trio van Vis. Stap dus snel in die auto vanuit Beuningen en rijd in de richting van één van onze bbq en spareribs restaurants!

Welkom in ons tapas restaurant!

Kan jij niet langer wachten, wil jij zo snel mogelijk vanuit Beuningen langskomen om onze tapas of spareribs van de bbq te proeven? Reserveer dan direct online of vul ons online contactformulier in. Of je nu grote of kleine honger hebt, wilt borrelen, zin hebt in tapas of een groot stuk vlees: wij zijn er voor elke eter. Kom dus gauw op bezoek bij ons tapas restaurant vanuit Beuningen!

Reserveer direct

Welkom bij Meet & Ribs!

Maak snel en gemakkelijk een reservering bij jouw gewenste filiaal!

Uit eten in ons restaurant

Selecteer jouw Meet & Ribs vestiging om een tafel te reserveren:

Bemmel

wo t/m zo vanaf 17:00

Klappenburgstraat 32
6681 XS Bemmel

infobemmel@meetandribs.nl
024-2022161

Cuijk

vr t/m zo vanaf 17:00

Grotestraat 10
5431 DK Cuijk

infocuijk@meetandribs.nl
024-2022161

Druten

wo t/m ma vanaf 11:30

Hogestraat 60
6651 BM Druten

infodruten@meetandribs.nl
024-2022161

Nijmegen

wo t/m zo vanaf 17:00

Kelfkensbos 21
6511 TA Nijmegen

infonijmegen@meetandribs.nl
024-2022161