Restaurant Westervoort

Woon jij in de buurt van Westervoort? Kom dan onbeperkt tapas bij ons eten

Woon jij in Westervoort en is het hoog tijd om ergens onbeperkt te gaan eten? Kom dan gauw langs bij Meet & Ribs. Ons tapas restaurant is er voor elke eter op elk tijdstip: borreltijd én ’s avonds. Wil jij dus genieten van de beste spareribs in de omgeving of lijkt het je juist leuk om van alles wat te eten? Reserveer dan snel een tafeltje bij ons restaurant. Ben je een hard core bbq fan? Dan moet je helemaal snel langskomen vanuit Westervoort!

Bezoek ons restaurant vanuit Westervoort

Soms heb je stevige trek. Misschien heb je net een leuk uitje gehad met de kinderen of heb je in Westervoort een heidag van je werk. Dan is ons barbecue restaurant precies de juiste plek om weer energie op te doen. Wij hebben allerlei lekkere burgers op ons menu staan, bijvoorbeeld de Friendly Englishman en de Exotic Bali. Of heb je meer zin in een stukje vis of één van onze originele Oostenrijkse schnitzels? Nadat je bij ons bbq restaurant hebt gegeten, kan je er de rest van de dag weer tegenaan!

Wij zijn hét bbq restaurant in de buurt van Westervoort

Wist je dat wij bijna al onze gerechten bereiden op de lavagrill? Zo weten we zeker dat onze burgers, steaks van Black Angus, spareribs en vis zo lekker mogelijk bereid worden. Heb je een stevige trek? Dan kun je bij ons onbeperkt tapas eten of onbeperkt spareribs eten. Denk je: dat is mij wat te veel? Kies dan een voorgerecht van onze normale menukaart, vervolgens misschien wat malse spareribs en sluit af met een heerlijk toetje, bijvoorbeeld de Fondant au Chocolat. Ons barbecue en tapas restaurant is er voor elke eter: jong, oud, met grote of kleine honger, tussen de middag of ’s avonds. Neem dus snel contact met ons op vanuit Westervoort!

Wanneer bezoek jij ons tapas restaurant vanuit Westervoort?

Heb je na het lezen van deze tekst honger gekregen? Kan je niet wachten om ons bbq en spareribs restaurant uit te testen? Neem dan nu contact met ons op via één van onze telefoonnummers of reserveer via de website. Geef al je wensen aan ons door en voor je het weet mag jij ook genieten van al het lekkers van onze bbq! Waar je ook zin in hebt in Westervoort, vis, het beste Black Angus vlees, een goede burger, wij bereiden het allemaal!

Reserveer direct

Welkom bij Meet & Ribs!

Maak snel en gemakkelijk een reservering bij jouw gewenste filiaal!

Uit eten in ons restaurant

Selecteer jouw Meet & Ribs vestiging om een tafel te reserveren:

Bemmel

wo t/m zo vanaf 17:00

Klappenburgstraat 32
6681 XS Bemmel

infobemmel@meetandribs.nl
024-2022161

Cuijk

vr t/m zo vanaf 17:00

Grotestraat 10
5431 DK Cuijk

infocuijk@meetandribs.nl
024-2022161

Druten

wo t/m ma vanaf 11:30

Hogestraat 60
6651 BM Druten

infodruten@meetandribs.nl
024-2022161

Nijmegen

wo t/m zo vanaf 17:00

Kelfkensbos 21
6511 TA Nijmegen

infonijmegen@meetandribs.nl
024-2022161